Jacqueline opent deuren…

De brochure ‘Open deuren voor inclusief werkgeverschap’

Onze favoriete manager Jacqueline is terug en helpt ons bij het presenteren van de brochure die het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid, Instituut Gak en speciaal voor de gelegenheid ontwikkelden: een cadeaueditie van de gids ‘Inclusief werkgeven doe je zo!’

Hoe wordt je inclusief werkgever? Waar vind je kandidaten? Wat is handig om vooraf te regelen? Wat zijn passende taken en wat vinden de collega’s? Met deze checklist zien werkgevers snel of ze aan de belangrijkste zaken gedacht hebben.

Steeds meer ondernemers ontdekken dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt waardevolle collega’s kunnen zijn. Wil jij ook een succesvol inclusief werkgever zijn? Maak gebruik van de checklists met praktische tips! Deze tips zijn bedoeld werkgevers, HR-medewerkers en/of teamleiders.

Jacqueline had er een hoop van opgestoken…

De brochure is te bestellen of online in te zien via de website van het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid

De brochure omvat een checklist voor werkgevers die inclusief willen worden of dat nog niet zo lang zijn. De eerste vragen die beantwoord worden, zijn dan ook: Waar vind je de kandidaten? Wat is handig om vooraf te regelen?

De checklist gaat ook in de begeleiding van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Heeft een jobcoach zin of werkt begeleiding collega’s ook?

Na werving en begeleiding is het tijd voor ontwikkeling. Ook collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt willen en kunnen zich ontwikkelen. Hoe geef je hen de ruimte om tot bloei te komen?